HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρώτo κοινό δείπνο για τα ζεύγη Τσίπρα-Μητσοτάκη

Από κοινού δείπνησαν το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκοπής Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος ...

Από κοινού δείπνησαν το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκοπής Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Βουλής Νικος Βούτσης και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά των συζύγων τους.
Αφορμή κατέστη η επίσκεψη του κ. Μπαν Κι Μουν στην Αθήνα, στο περιθώριο της οποίας ο κ. Παυλόπουλος θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν του  Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Ενδιαφέρον προκαλεί και η πρώτη  κοινή παρουσία των τριών συζύγων της κ. Σίσσυς Παυλοπούλου – Πελτσεμή, της κ. Περιστέρας Μπαζιάνα και της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι.
Αργά το απόγευμα της Παρασκευής η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν στο Προεδρικό Μέγαρο.  «Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα που εν μέσω δύσκολων μεταρρυθμίσεων και κοινωνικών θεμάτων βρίσκεται μπροστά στο θέμα της προσφυγικής κρίσης επιδεικνύοντας αλληλεγγύη στους πρόσφυγες» επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας κατά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Υπογράμμισε ότι κατά την αυριανή του επίσκεψη στη Λέσβο θα έρθει κοντά με πρόσφυγες και θα δει τι μπορεί να κάνει περαιτέρω ο ΟΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.