HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Nέες αστυνομικές ταυτότητες με μικροτσίπ

Οριστική είναι πλέον η αλλαγή των αστυνομικών ταυτοτήτων για όλους τους Έλληνες καθώς το επόμενο έτος ξεκινά η έκδοση των νέων με μικροτσ...

Οριστική είναι πλέον η αλλαγή των αστυνομικών ταυτοτήτων για όλους τους Έλληνες καθώς το επόμενο έτος ξεκινά η έκδοση των νέων με μικροτσίπ και η οποία δεν θα έχει μόνο τον αριθμό ΔΑΤ αλλά και στοιχεία όπως το το ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ κ.α.
Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, η αρμόδια επιτροπή του ΥΠΕΣ και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ολοκληρώνει το νομοθετικό πλαίσιο για τη νέα ταυτότητα.
Όπως τόνισε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, «11.000.000 έγγραφα και πιστοποιητικά του Δημοσίου θα αποτελούν παρελθόν.Από τον Οκτώβριο θα υπάρχει το μητρώο πολιτών και η χώρα θα έχει απαλλαγεί από όλο αυτό το μπέρδεμα. Έτσι, θα μπορούν να διασυνδεθούν όλες οι βάσεις δεδομένων του Δημοσίου».
Το παράβολο για τις νέες ταυτότητες κοστίζει 10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.