HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πλήθος κόσμου στην γιορτή του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Επιβεβαιώνοντας τη φήμη του, ο  Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος  Πάτρας,  διοργάνωσε μια ανεπανάληπτη βραδιά που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ...

Επιβεβαιώνοντας τη φήμη του, ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος  Πάτρας, διοργάνωσε μια ανεπανάληπτη βραδιά που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι παρευρέθηκαν, στο κατάμεστο θεατράκι π. ΟΛΠΑ στη Μαρίνα Πάτρας, την Κυριακή 5 Ιουνίου, το βράδυ, στη μεγάλη γιορτή για την λήξη της χορευτικής χρονιάς 2015 – 2016.
Τα χορευτικά τμηματα του συλλόγου, εναλλάσσονταν στη σκηνή παρουσιάζοντας ένα μοναδικό χορευτικό πανόραμα, βασισμένο σε διαφορετικά ηχοχρώματα «φωτίζοντας» την πολιτισμική κληρονομιά και κουλτούρα όχι μόνο της Αχαΐας, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας.
Οι χορευτές ταξίδεψαν το πολυπληθές κοινό σ’ ένα χορευτικό οδοιπορικό από την Κρήτη μέχρι τη Θράκη, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα που ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση, ενώ έβαλαν «πλώρη» για τις δράσεις της επόμενης χορευτικής περιόδου.
Η πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου, Κατερίνα Ασημακοπούλου ευχαρίστησε όλους όσοι συνετέλεσαν και συνέβαλαν στις επιτυχείς παρουσιάσεις των χορευτικών, αλλά και όσων στήριξαν και στηρίζουν τις δράσεις του Συλλόγου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών, εκπρόσωποι Δήμου Πάτρα και Καλαβρύτων, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ Βαρβιτσιώτης, η Πρόεδρος του συλλόγου Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας" κ. Χασαποπούλου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.