HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Επαρχίας Καλαβρύτων.

Πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Επαρχίας Καλαβρύτων  στο Αρχοντικό της Παλα...

Πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Επαρχίας Καλαβρύτων στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας στα Καλάβρυτα σήμερα 25 Ιουνίου 2016 
Στη συνέλευση, το Δ.Σ της Ένωσης και ο Πρόεδρος της κ. Κωνσταντίνος Δαφαλιάς, παρουσίασαν τις δράσεις του απερχόμενου συμβουλίου, και το σχεδιασμό για το εγγύς μέλλον. Αξίζει να υπενθυμίσουμε την δημιουργία του νέου sait της Ένωσης που σχεδιάστικε εξ αρχής με το on line booking που λειτούργησε με επιτυχία για πρώτη φορά φέτος. Αξίζει να σημειωθεί και η πολύ καλή συνεργασία της Ένωσης με φορείς και χιονοδρομικό για την μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. 
Ακολούθησαν οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. που όπως έδειξαν τα αποτελέσματα έδειξαν ικανοποίηση από το έργο της διοίκησης ωστε ουσιαστικά ανανέωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης, επανεκλέγοντας εκ νέου τους:
Δαφαλιά Κωνσταντίνο
Τζόβολο Νικόλαο
Δαφαλιά Βλάση
Σαμαρτζοπούλου Κ. Χρυσούλα
Μαγκαφά Αθανάσιο 
με αναπληρωματικά μέλη τους
Σαμαρτζοπούλου B. Χρυσούλα και
Μιχαλόπουλο Νίκο

    Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες για να αναδείξει τον νέο Πρόεδρο της Ένωσης.



    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.