HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Η Κυβέρνηση του δεν έχω άποψη.»

Σε δυο επίκαιρες ερωτήσεις και σε μια επίκαιρη επερώτηση που έχει καταθέσει ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και Αναπληρωτής Γραμ...

Σε δυο επίκαιρες ερωτήσεις και σε μια επίκαιρη επερώτηση που έχει καταθέσει ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και Αναπληρωτής Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, οι απαντήσεις που λαμβάνει από τους Υπουργούς είναι είτε ότι δεν έχουν άποψη για τα ζητήματα που θέτει είτε είναι ασαφείς και γενικόλογες χωρίς να δίνουν ουσιαστική απάντηση σε καίρια ζητήματα.
Στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής με θέμα τις ελλείψεις του ΕΚΑΒ στην ορεινή Αχαΐα, την οποία κατέθεσε επανειλημμένα διότι δεν προσερχόταν στη Βουλή ο αρμόδιος Υπουργός, εν τέλει ο κ. Πολάκης αποκρίθηκε ότι δεν έχει άποψη για το ζήτημα των ελλείψεων του ΕΚΑΒ στην Ορεινή Αχαΐα, ενώ όπως ανέφερε ο Υπουργός Υγείας για το θέμα της αυτονομίας του Νοσοκομείου Καλαβρύτων δεν μπορεί να απαντήσει αν πρέπει να αυτονομηθεί το Νοσοκομείο.
Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Φωτάκης, καθώς όταν κλήθηκε να απαντήσει στη Βουλή στην επίκαιρη ερώτηση του κ. Κατσανιώτη για το θέμα της διαφαινόμενης πρόθεσης της Κυβέρνησης να επαναφέρει το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών υπό την κηδεμονία του ΙΤΕ, γεγονός που αποκλείει την Πάτρα από την έρευνα, ανέφερε ότι δεν έχει καμία άποψη για το ζήτημα και ότι δεν γνωρίζει αν θα γίνει. Παράλληλα, στην επίκαιρη επερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής μαζί με 44 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Αλεξιάδης δεν έδωσε καμία συγκεκριμένη απάντηση για τις ενέργειες της Κυβέρνησης σχετικά με την πάταξη της φοροδιαφυγής και τους ελέγχους, αλλά κινήθηκε στην ασάφεια και στη γενικολογία.
Ο κ. Κατσανιώτης επεσήμανε σε δήλωσή του ότι «οι αρμόδιοι Υπουργοί της Κυβέρνησης σε δύο επίκαιρες ερωτήσεις δεν είχαν καθόλου άποψη για τα ζητήματα, ενώ στην επίκαιρη επερώτηση ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Αλεξιάδης απέφυγε να απαντήσει συγκεκριμένα για το ζήτημα που του τέθηκε. Τα προβλήματα των πολιτών καθημερινά αυξάνονται και οι Υπουργοί αποφεύγουν να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις και κυρίως λύσεις. Δυστυχώς, μας κυβερνάει η Κυβέρνηση του «δεν έχω άποψη» για τα ζητήματα των πολιτών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.