HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθησαν δύο στην Πάτρα για κλοπή σε όχημα

Συνελήφθησαν, χθες (7-6-2016) το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δύο ημεδαποί ...

Συνελήφθησαν, χθες (7-6-2016) το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 29 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, οι δύο δράστες χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, ενεργώντας από κοινού εισήλθαν από ανασφάλιστη θύρα σε σταθμευμένο φορτηγό και αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των σαράντα ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.,  οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν στην Πάτρα και συνέλαβαν τους δύο δράστες.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο των δραστών ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης των εγκληματικών τους ενεργειών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.