Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Γιορτή λήξης των μαθημάτων της σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως

Η σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας θα πραγματοποιήσει την Κυριακή των Αγίων Πάντων 26 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:30 π.μ....

Η σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεώς μας θα πραγματοποιήσει την Κυριακή των Αγίων Πάντων 26 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:30 π.μ. την καθιερωμένη εορτή λήξης των μαθημάτων στην αίθουσα του ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΝΕΩΝ “ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ” (Πολυχρονιάδου 8 – άνωθεν Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου).
α) Θα ψαλλούν χορωδιακά και μονωδιακά τροπάρια από τους μαθητές της σχολής, με την καθοδήγηση του Μουσικοδιδάσκαλου κ.  Βασιλείου Μπίκου.
β) Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής και τα μέλη της Γυναικείας Χορωδίας Παραδοσιακών Τραγουδιών θα παρουσιάσουν δείγμα της δουλειάς τους. Τα τμήματα λειτούργησαν με τη συνεργασία της “Σχολής Βυζαντινής Μουσικής” και του “Μουσικού Εργαστηρίου Αιγίου). Υπεύθυνοι της σχολής: Σάκης Παπαδημητρίου και Γρηγόριος Κακούρης. Δίδαξαν: Σάκης Παπαδημητρίου, Βασίλειος Μπίκος, Γεώργιος Καρβέλας και Ηρώ Καραμανόγλου.
Προσκαλούνται οι φιλόμουσοι να τιμήσουν την εκδήλωση και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των μαθητών για την κατάκτηση της πατρώας Μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.