HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος της Ακράτας

Στα πλαίσια εργασιών για την κατασκευή του τεχνικού ΚΔ 26 της νέας σιδηροδρομικής γραμμής του τμήματος «Κιάτο-Ροδοδάφνη» της ΕΡΓΟΣ,Ε, το...

Στα πλαίσια εργασιών για την κατασκευή του τεχνικού ΚΔ 26 της νέας σιδηροδρομικής γραμμής του τμήματος «Κιάτο-Ροδοδάφνη» της ΕΡΓΟΣ,Ε, το οποίο βρίσκεται κατά μήκος του κλάδου εξόδου του ανισόπεδου κόμβου από Αθήνα προς Ακράτα, απαιτούνται να γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μικρής έκτασης, ώστε να εξασφαλισθεί η ασφαλής πρόσβαση των εργοταξιακών χώρων και η συνεχής λειτουργία του ανισόπεδου κόμβου Ακράτας καθ’ όλο το 24ωρο. Για τον σκοπό αυτό και προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, έχει αποφασιστεί την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων εντός υφιστάμενης λειτουργίας ευρείας κυκλοφοριακής ρύθμισης, στην περιοχή της Ακράτας επί της υφιστάμενης Νέας Εθνικής Οδού ΑΘηνών-Πατρών.Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν για το χρονικό διάστημα από 21/06/2016 έως και 31/08/2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.