Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στον Άγιο Ηλία Πύργου

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ληστεία η οποία είχε συμβεί, πριν ένα μή...

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ληστεία η οποία είχε συμβεί, πριν ένα μήνα περίπου, στον Άγιο Ηλία Πύργου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 27, 27, 26 και 22 ετών για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης της Ανακρίτριας Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου, στον Πύργο και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, δυο από τους δράστες, ηλικίας 27 και 26 ετών, ενώ από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκαν και τα πλήρη στοιχεία των συνεργών τους, οι οποίοι και αναζητούνται.
Πιο συγκεκριμένα, την 21-5-2016 τα ξημερώματα, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν βοηθητική πόρτα οικίας, 77χρονης ημεδαπής, στον Άγιο Ηλία Πύργου και με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή πυροβόλου όπλου, αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού, της αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των 1.000 ευρώ.
Για την εξιχνίαση της υπόθεσης ενεργήθηκε άμεσα συστηματική έρευνα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία και δεδομένα που προέκυψαν από ειδικές ανακριτικές μεθόδους ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών.
Στο πλαίσιο των ερευνών, στην οικία του 27χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι τύπου replica, το όποιο ο δράστης είχε επιμελώς κρυμμένο μέσα σε ηλεκτρική σόμπα.
Ο 27χρονος συλληφθέντας οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας και μετά την απολογία του ενώπιον το Ανακριτή Ηλείας κρίθηκε προφυλακιστέος.
Ο 26χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Ηλείας.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο αλλοδαπών που αναζητούνται και τη συμμετοχή των δραστών και σε αλλά συναφή αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.