Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια εστίασης και οινοχοΐας

Σπουδαία εφόδια για τη βελτίωση των υπηρεσιών σε επιχειρήσεις εστίασης, αναψυχής και φιλοξενίας από την Αιγιάλεια, αποκόμισαν οι πάνω απ...

Σπουδαία εφόδια για τη βελτίωση των υπηρεσιών σε επιχειρήσεις εστίασης, αναψυχής και φιλοξενίας από την Αιγιάλεια, αποκόμισαν οι πάνω από 60 επαγγελματίες και στελέχη που συμμετείχαν στα δύο σεμινάρια εστίασης και οινοχοΐας που διοργάνωσε η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο πλαίσιο της προετοιμασίας της φετινής διοργάνωσης “Οινοξένεια 2016” και το οποίο φιλοξενήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης”.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία μείζονος σημασίας και πραγματικά αποτελεί αξιοσημείωτο γεγονός πως οι επαγγελματίες της περιοχής ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον, συμμετέχοντας και μαθαίνοντας πολύ χρήσιμα στοιχεία τόσο για την περιοχή και τους αμπελώνες της, όσο και για τα τοπικά κρασιά, το ταίριασμα γεύσεων, το σερβίρισμα, κάνοντας και πρακτική άσκηση. Υπογραμμίζεται πως η παρακολούθηση των σεμιναρίων ήταν δωρεάν.
Οι εκλεκτοί εισηγητές μετέδωσαν πολύ χρήσιμες γνώσεις και συμβουλές, οι οποίες θα αξιοποιηθούν από τις κατ'εξοχήν τουριστικού ενδιαφέροντος επιχειρήσεις της Αιγιαλείας, θέτοντας νέες βάσεις αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων της ευρύτερης περιοχής μέσω της γαστρονομίας και των εκλεκτών οίνων της.
Οι συμμετέχοντες έλαβαν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, η οποία μάλιστα είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο “Δίκτυο Οινοξένεια 2016”. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης, που αποτελεί πλέον ισχυρό αποτύπωμα στον πολιτιστικό χάρτη της χώρας διαφημίζοντας την Αιγιάλεια με τον βέλτιστο τρόπο και αποτελώντας σημείο αναφοράς για την περιοχή μας, σχεδιάζεται στις τελευταίες λεπτομέρειές του ώστε να παρουσιαστεί το προσεχές διάστημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.