Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Ηράκλειος Άθλος" με Καλαβρυτινές Επιτυχίες

Παναγιώτης Μαρώσης, Μαρία Δημακοπούλου και Γιώργος Μάλλιαρης Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο αγώνα ορεινού τρεξίματ...

Παναγιώτης Μαρώσης, Μαρία Δημακοπούλου και Γιώργος Μάλλιαρης
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο αγώνα ορεινού τρεξίματος "Ηράκλειος Άθλος" στον Ερύμανθο, που έχει γίνει πλέον θεσμός.
Αγώνας σε μονοπάτια και σε δασικούς δρόμους, καλύπτοντας όλες τις επιθυμίες και τις δεξιότητες των συμμετεχόντων που ξεπέρασαν σε συμμετοχές κάθε προσδοκία. Μεγάλη διαδρομή 19,8 χλμ, Μεσαία διαδρομή 8,7 χλμ και 3,5 χλμ για τα παιδιά, τους αυριανούς μας πρωταθλητές.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός έγινε από το γραφικό πέτρινο Ξενοδοχειακό συγκρότημα "Ζαχαράκης" στην περιοχή του Μίχα – Τσαπουρνιά και με την υποστήριξη της αθλητικής Εταιρείας "Tecnica". Ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων των κατηγοριών όπως και πολλές κληρώσεις δώρων. Τα Καλάβρυτα είχαν την τιμητική τους και σε αυτόν τον αγώνα με σημαντικές διακρίσεις
Πρώτη στην μικρή διαδρομή (παίδων) των 3.5 χλμ. στα κορίτσια η Μαρία Δημακοπούλου από τα Καλάβρυτα.
Δεύτερος στα αγόρια ο Παναγιώτης Μαρώσης από τον Κλείτορα.
Πρώτος στην κατηγορία 35+ των 10χλμ. ο Γιώργος Μάλλιαρης από την Κέρτεζη.
Όλοι οι αθλητές έκαναν λόγο για μια εξαιρετική εμπειρία για όλους τους και μια εξαιρετική πολύ καλή διοργάνωση. 
Θερμά  συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στον μεγάλο Έλληνα υπερμαραθωνοδρόμο Δημήτρη Καραχάλιο που εμψύχωνε και συμβούλευε τους αθλητές.
ρεπορτάζ: Ανδρέας Ζέρβας
φωτό: Γιώργος Μαρώσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.