HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Τεράστιες ζημιές από την κακοκαιρία στη Βουπρασία

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που συνοδεύουν το κύμα κακοκαιρίας, έπληξαν τα χωριά του Κάμπου προξενώντας μεγάλες ζημιές σε καταστήματα, ...

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που συνοδεύουν το κύμα κακοκαιρίας, έπληξαν τα χωριά του Κάμπου προξενώντας μεγάλες ζημιές σε καταστήματα, σπίτια, καλλιέργειες και αυτοκίνητα. Ο Δήμος Ανδραβίδας και Κυλλήνης καθώς και ο γειτονικός δήμος Δυτική Αχαΐα του νομού Αχαΐας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ ήδη ξεκινά η καταγραφή των ζημιών.
Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης με αποκορύφωμα τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Πέμπτης οπότε και κυριάρχησαν ακραία καιρικά φαινόμενα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν ανθρώπινα θύματα. Δεκάδες καταστήματα και σπίτια, ιδιαίτερα στη Βάρδα, πλημμύρισαν και υπέστησαν ζημιές.
Καλλιέργειες μετατράπηκαν σε λίμνες και αγρότες βρίσκονται σε απόγνωση.
Το πρώτο φως της μέρας δείχνει το μέγεθος της καταστροφής. Οι κάτοικοι που στην πλειονότητά τους έχουν ξενυχτήσει βγαίνουν στους δρόμους ξυπόλητοι ή με γαλότσες για να ξεβουλώσουν φρεάτια και να δουν τι μπορούν να περισώσουν.
Κατολισθήσεις στο Μπόρσι, τις Ξενιές, τεράστια προβλήματα στην Αετοράχη και τη Δάφνη, μεγάλα προβλήματα στο Νησί, αγωνία στη Μανωλάδα για τον Βέργα, μεγάλα προβλήματα στη Νέα Μανωλάδα το Κουρτέσι και το Καπελέτο, φωνές απόγνωσης από το Νεοχώρι, την Αρετή, την Κυλλήνη τα Λεχαινά, τη Μυρσίνη και τη Βάρδα τα καταστήματα της οποίας «πνίγηκαν».
ΠΗΓΗ: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.