Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τσίπρας σε Νικολόπουλο: Κουράγιο και καλή δύναμη

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο και την οικογένειά του, για το θάνατο της κόρης του, εξέφρασε ο πρωθ...

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο και την οικογένειά του, για το θάνατο της κόρης του, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Τσίπρας σε Νικολόπουλο: Κουράγιο και καλή δύναμη
Στο μήνυμά του ο κ. Τσίπρας αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Για τον θάνατο της κόρης του Νίκου Νικολόπουλου, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον ίδιο και την οικογένειά του. Ας κρατήσουμε το γεγονός ότι η βαθύτατη οδύνη τους συνοδεύτηκε από την γενναία ανθρωπιστική πράξη της δωρεάς οργάνων. Τους εύχομαι ολόψυχα κουράγιο και καλή δύναμη».
Η 16χρονη Νίκη, η κόρη του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, άφησε χθες την τελυταία της πνοή και η μητέρα της, με ένα συγκινητικό μήνυμα, ανακοίνωσε το θάνατό της.
Η Νίκη πριν από λίγες ημέρες αισθάνθηκε αδιαθεσία και αμέσως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό επεισόδιο και ανακοπή καρδιάς. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου χθες το απόγευμα κατέληξε. Οι γονείς έχουν αποφασίσει να δωρίσουν τα ζωτικά όργανα της κόρης τους.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις πέντε το απόγευμα στον Αγ.Ανδρέα Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.