Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ιστορική πρόκριση για τους Αστυνομικούς Καλαβρύτων

Η ομάδα του Α.Τ. Καλαβρύτων έκλεισε νικηφόρα την κανονική διάρκεια του τουρνουά κερδίζοντας με 5 - 3 την ομάδα του Γ' Α.Τ. και κατά...

Η ομάδα του Α.Τ. Καλαβρύτων έκλεισε νικηφόρα την κανονική διάρκεια του τουρνουά κερδίζοντας με 5 - 3 την ομάδα του Γ' Α.Τ. και κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση που είναι η καλύτερη θέση που έχει λάβει η ομάδα από ιδρύσεως του τουρνουά και παράλληλα προκρίθηκε στη νοκ-άουτ φάση του τουρνουά Από την αρχή του αγώνα κυριάρχησε η νευρικότητα στις προσπάθειες της ομάδας μας πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με την πλάτη στον τοίχο (0-1). Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην επανάληψη όπου η αστοχία των προσπαθειών ήταν απελπιστικά εκνευριστική (7 δοκάρια!!) παρά τις συνεχόμενες επιθέσεις, αλλά ευτυχώς η μπάλα μπήκε 5 φορές στο πλεκτό αποδίδοντας δικαιοσύνη. Η ομάδα προκρίθηκε στη νοκ-άουτ φάση του τουρνουά όπου θα αντιμετωπίσει την 10η της βαθμολογίας ομάδα της Δίας την ερχόμενη Τρίτη (07/06 19:45). Σκόρερ του σημερινού αγώνα οι: Γραμμένος(02), Καζανάς(01), Ασημακόπουλος(01), Δελημάρης(01).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.