HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκτακτη ΓΣ από την ΚΕΔΕ για τις ρυθμίσεις του ΥΠΕΣΔΑ

Έκτακτη γενική συνέλευση δημάρχων δρομολογεί η ΚΕΔΕ με αντικείμενο τις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών για την Τοπική Αυτο...

Έκτακτη γενική συνέλευση δημάρχων δρομολογεί η ΚΕΔΕ με αντικείμενο τις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Στην χθεσινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε ως ενδεικτική ημερομηνία σύγκλησης την 13η Ιουνίου. Επίσης ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης , προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που δεν θα έχουν ληφθεί υπόψη οι προτάσεις που κατέθεσε η ΚΕΔΕ , τότε στη Γενική Συνέλευση, να εξεταστεί η περαιτέρω στάση που θα τηρήσουν οι Δήμοι . «Ευχόμαστε και ελπίζουμε να επικρατήσει η λογική και η κυβέρνηση να αντιληφθεί την ευθύνη που φέρει απέναντι στους πολίτες και στη δυνατότητα λειτουργίας των δήμων και να συμπεριλάβει στο τελικό σχέδιο νόμου τα διαχρονικά αιτήματα της Αυτοδιοίκησης» , είπε .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.