HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων (ΕΞΤΚΑ), σύμφωνα με την απόφαση 2/2016 προσκαλεί όλα τα εγγεγραμμένα μ...

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων (ΕΞΤΚΑ), σύμφωνα με την απόφαση 2/2016 προσκαλεί όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του σε  γενική συνέλευση με θέματα:
•Διοικητικός & Οικονομικός απολογισμός ,
•Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. &  Ε.Ε  
Η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας στις 18 Ιούνιου 2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00.
Σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ.5 του καταστατικού απαρτία υπάρχει  εφόσον παρίσταται ½ συν 1 των ταμειακώς εντάξει μελών του, άλλως  αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα 25 Ιούνιου 2016 ίδια ημέρα και ώρα και στον ίδιο χώρο , όποτε είναι σε απαρτία με οποιαδήποτε αριθμό των ταμειακών εντάξει μελών του.
Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι σύμφωνα με το άρθρο 3 του καταστατικού έχουν τα μέλη του που εκπροσωπούνται στο σωματείο ως εξής:
1.Οι  επιχειρήσεις των επαγγελματιών που τελούν υπό ατομική εκμετάλλευση από το φυσικό πρόσωπο στο όνομα του οποίου έχει εκδοθεί η άδεια λειτουργίας  αυτών.
2.Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με την μορφή προσωπικής εταιρίας (ΟΕ-ΕΕ) από  τον διαχειριστή αυτών ή τον έναν εκ των εταίρων. 
3.Οι επιχειρήσεις σύμφωνα με τα πιο πάνω που λειτουργούν με την μορφή ανώνυμης  εταιρίας από τον πρόεδρο του Δ.Σ. ή τον διευθύνοντα ή τον εντεταλμένο σύμβουλο και εφόσον αυτοί έχουν και την ιδιότητα του μετόχου.
4.Επί των επιχειρήσεων που λειτουργούν με την μορφή της κοινωνίας ή της  κοινοπραξίας από τον διαχειριστή ή από ένα μέλος αυτών που έχει εξουσιοδοτηθεί από τους  λοιπούς κοινωνούς.
Τα τακτικά μέλη του σωματείου δύναται να εκπροσωπούνται στις γενικές συνελεύσεις και να ψηφίζουν αντ’αυτών δι’εξουσιοδοτήσεως με γνήσιο υπογραφής  σε άτομα Α’ βαθμού συγγένειας άλλα δεν έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.
Σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ.13 του καταστατικού τα μελή του σωματείου που επιθυμούν να είναι υποψήφια για την κατάληψη θέσεως στο Δ.Σ. ή στην Ε.Ε. οφείλουν να υποβάλλουν αίτηση στο Δ.Σ. το αργότερο μέχρι και της 10/6/2016.
Το Δ.Σ. της Ε.Ξ.Τ.Κ.ΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.