Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αρκετές περιοχές - Δείτε τον χάρτη

Υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) προβλέπει για την Πέμπτη 23 Ιουνίου, δηλαδή για 3η συνεχόμενη ημέρα, η Γ.Γ. Πολιτικής Πρ...

Υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) προβλέπει για την Πέμπτη 23 Ιουνίου, δηλαδή για 3η συνεχόμενη ημέρα, η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας σε διάφορες περιοχές της χώρας, μεταξύ αυτών και στους Δήμους Αιγιαλείας και Πατρέων, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, των ενισχυμένων ανέμων αλλά και της ξηρασίας που επικρατούν στην περιοχή. Στην περιοχή των Καλαβρύτων ο βαθμός επικινδυνότητας είναι μέση. 
Σε κατηγορία κινδύνου 3 και 4 θα βρίσκονται την ίδια μέρα περιοχές της γειτονικής Κορινθίας, όπως και άλλες περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και του Αιγαίου.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση στους αγρούς.
Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199 (χωρίς χρέωση από σταθερά και κινητά).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.