Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι "bandamadara" μας ταξιδεύουν - 16/6 Manivela (Πάτρα) και 24/7 Mirasol (Ροδινή).

Έχει κλείσει ήδη πέντε χρόνια παρουσίας στην μουσική σκηνή, το Αχαϊκό συγκρότημα "bandamadara" και μέσα από την μουσική τους...

Έχει κλείσει ήδη πέντε χρόνια παρουσίας στην μουσική σκηνή, το Αχαϊκό συγκρότημα "bandamadara" και μέσα από την μουσική τους -που είναι εξαιρετική- εκδηλώνουν κοινωνικές ανησυχίες, μιλούν για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη μετανάστευση και ότι απασχολεί στην νέα ταραχώδη εποχή που ζούμε.
Η Bandamadara δημιουργήθηκε στην Πάτρα το 2011 για τις ανάγκες μίας θεατρικής παράστασης ξεκινώντας το ταξίδι της σαν ένα τρίο εγχόρδων. Από το 2013 εμφανίζεται ζωντανά με full-band setup, σε δικά τους live, αλλά και ως support σε γνωστούς καλλιτέχνες ή συμμετέχοντας σε διάφορα φεστιβάλ.
Έχοντας ο καθένας διαφορετικά μουσικά γούστα και επιρροές, το αποτέλεσμα είναι ένα blend από swing, reggae, ska, bossa nova, funk, folk και ό,τι προκύψει.
Η μουσική που παίζουν οι "bandamadara" είναι κυρίως με ελληνικό στίχο, Ήδη έχουν κυκλοφορήσει ολοκληρωμένη δουλειά και παράλληλα έχουν ηχογραφήσει  demo με δικά τους τραγούδια αλλά και με διασκευές ελληνικών και ξένων κομματιών πάλι στο ίδιο ύφος.
Μέλη της μπάντας είναι οι: Γιάννης Κανακάρης (τρομπόνι), Τίμος Σπανόπουλος (τενόρο σαξόφωνο), Χρυσανθόπουλος Νίκος (κιθάρα, φωνή), Παπάκος Αλέξανδρος (κιθάρα), Μαυρογόνατου Πατρίσια (φωνή), Κωνσταντίνος Παναγόπουλο (τύμπανα), Ζέρβα Τέτη (μαντολίνο, ακορντεόν), Κουρμπανάς Δημήτρης (μπάσο), Τριανταφυλλίδης Γιώργος (κρουστά) Κούτσικος Απόστολος (τρομπέτα) Γρηγόρης Χατζηγιάννης (τρομπέτα). 
Τις μοναδικές τους μουσικές μπορείτε να τις απολαύσετε 16/6 στη Manivela στην Πάτρα και 24/7 στο Mirasol στη Ροδινη.
Οι νεολαίοι μας έχουν ταλέντο, έχουν θέση και άποψη, αποτελούν ελπίδα και πρέπει με κάθε ευκαιρία να τους στηρίζουμε. Αξίζουν την προσοχή μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.