Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΡΜΠΟΥΝΑΣ: Αξέχαστη βραδιά στο 11ο Παναμπουρνιώτικο Συναπάντημα

Σε μια εντυπωσιακή, γεμάτη από κόσμο βραδιά, με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε το 11ο Παναμπουρνιώτικο Συναπάντημα. Ο Σύλλογος ...

Σε μια εντυπωσιακή, γεμάτη από κόσμο βραδιά, με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε το 11ο Παναμπουρνιώτικο Συναπάντημα.
Ο Σύλλογος του όμορφου Άρμπουνα είχε ετοιμάσει, στην εντέλεια μια πλούσια βραδιά γεμάτη κέφι, χορό και πλούσια εδέσματα. Το γλέντι στον διαμορφωμένο χώρο του Παλιού Σχολείου κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες αμείωτο. Μέσα σ όλα βοήθησε και ο καιρός που παρόλο τον κατακλυσμό σε γύρω περιοχές, στον Άρμπουνα δεν έβρεξε καθόλου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος κ Βασίλειος Καράς, η Δημοτική Σύμβουλος κ Ευτυχία Παπαναγιώτου, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Άρμπουνα κ Βλάχος Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τ.Ο.Ν.Δ. Καλαβρύτων κ Νίκος Τσάμης, ο Πρόεδρος Ένωση Κρινοφυτινών «Οι Άγιοι Θεόδωροι» κ. Κώστας Κατσιάρης, ο Πρόεδρος «Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως» κ. Δήμος Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πλανητέρου κ. Απόστολος Παπαϊωάννου  ο επίτιμος Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Γεώργιος Κοσμάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κλειτορίας κ.Κωτσιάς Χρήστος, ο κ. Άγγελος Πανουτσόπουλος ως εκπρόσωπος του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων τα Χορευτικά του πολιτιστικού συλλόγου Κλειτορίας και πλήθος συγχωριανών. 
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου του Άρμπουνα και ο Πρόεδρός του Αθανάσιος Νασιόπουλος σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν και τους χορευτές του συλλόγου της Κλειτορίας για τη συμμετοχή τους.

[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.