Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Μπαμπάδες με Ρούμι» - Σκεπαστό για... φίλημα! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος Σκεπαστού συνεχίζει δυναμικά και …στο θέατρο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά . Φέτος με την κωμωδία «Μπαμπάδες με Ρούμι»  των...

Ο Σύλλογος Σκεπαστού συνεχίζει δυναμικά και …στο θέατρο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά . Φέτος με την κωμωδία «Μπαμπάδες με Ρούμι» των Μ. Ρέππα – Θ. Παπαθανασίου με δύο επιτυχημένες παραστάσεις που έδωσε η Θεατρική Ομάδα, την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου. 
Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια καυστική σάτιρα της σύγχρονης νεοελληνικής κοινωνίας και όχι μόνο, όπου έξι άνθρωποι χωρίς κανόνες, ηθικούς φραγμούς οδηγούνται στο έγκλημα. Μια απλή υπόθεση κληρονομιάς εξελίσσεται σε ένα ανελέητο κυνήγι θησαυρού μέσα από ακραίες καταστάσεις και συνεχείς ανατροπές χαρίζοντας άφθονο γέλιο με τις ξεκαρδιστικές τους ατάκες. 
Το θέατρο αποτελεί μια σύνθετη έκφραση πολιτισμού. Είναι μια τέχνη ομαδική που μέσα σ’ αυτή συνυπάρχουν αρμονικά πολλές μορφές τέχνης: Λογοτεχνία – Ποίηση - Μουσική- Ζωγραφική κ.ά. Κυρίαρχο στοιχείο είναι το εμείς και όχι το εγώ. Έτσι ο Σύλλογος μέσα από μια συλλογική προσπάθεια, ομαδική δουλειά και τη βοήθεια ανθρώπων με μεράκι και αγάπη για την τέχνη αυτή είχε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. 
Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά όλους για τη βοήθεια και τη συμμετοχή τους: ηθοποιούς, τεχνικούς, φροντιστές και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κώστα Κλάγκο, όχι μόνο για τη σκηνοθετική καθοδήγηση αλλά και για τα μαθήματα θεατρικής παιδείας που παρείχε στη θεατρική ομάδα. 
Ο Κώστας Κλάγκος γεννήθηκε το 1951 στα Γιάννενα. Σπούδασε στη φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κατέχει δύο πτυχία: Πτυχίο Κλασσικής και Νεοελληνικής Φιλολογίας. Είναι τελειόφοιτος του Νομικού τμήματος της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάσθηκε ως καθηγητής φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και Σχολικός Σύμβουλος φιλολόγων. Έχει προσφέρει πάρα πολλά όχι μόνο στο χώρο της παιδείας αλλά και στα πολιτιστικά πράγματα της Αιγιάλειας, με τη διοργάνωση εκατοντάδων πολιτιστικών εκδηλώσεων και τη σκηνοθετική καθοδήγηση 136 θεατρικών παραστάσεων. 
Τις παραστάσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γ. Λαζουράς, ο Αντιδήμαρχος Δ. Χουλιάρας, οι Δημοτικοί σύμβουλοι: Ε. Φλογεράς, Σ. Πανουτσακοπούλου, Χ. Γεωργακοπούλου, Ε. Τζόβολος. ο Πρόεδρος της Τ.Κ Σκεπαστού Σ. Μούσκας, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης Δ. Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ και Γενικός Ιατρός Διευθυντής Ε.Σ.Υ. Ν. Ραζής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κερτεζιτών Γ. Χασαποπούλου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μπουμπουκιωτών Β. Δημακοπούλου, Ο Δ/ντής του Λυκείου Καλαβρύτων Β. Σπανός η Θεατρική ομάδα Διακοπτού, η Θεατρική Έκφραση Αιγίου και πλήθος κόσμου. 
Η θεατρική Ομάδα του Συλλόγου θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών ομάδων στο Αίγιο, την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.). Η παράσταση θα προβληθεί στο πλαίσιο του προγράμματος του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2016 του Δήμου Αιγιαλείας, στο Υπαίθριο Θέατρο "Γιώργος Παππάς", στον περιβάλλοντα χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου "Αλέκος Μέγαρης".
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 
Σκηνοθετική καθοδήγηση : Κώστας Κλάγκος 
Κατασκευή Σκηνικών : Νίκος Μιχαλόπουλος, Θανάσης Παπαθεοδώρου 
Μουσική Επιμέλεια : Κώστας Κλάγκος
Τεχνική Φωτισμού & ήχου : Νίκος Στρουμπούκης, Γιώργος Αναγνωστόπουλος 
Επιμέλεια κοστουμιών : : Η θεατρική ομάδα
Μακιγιάζ : : Η θεατρική ομάδα
Επιμέλεια Αφίσας : Νίκος Μιχαλόπουλος 
Επιμέλεια προγράμματος : Κώστας Κλάγκος, Νίκος Μιχαλόπουλος 
Τεχνική υποστήριξη : Ευαγγελία Ρεστέμη και το Δ.Σ. του Συλλόγου 
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
(με τη σειρά που εμφανίστηκαν)
Βάσω : Ανέττα Παπαδοπούλου
Χρήστος Σιδηρόπουλος : Δημήτρης Καλούτσης 
Τζένη Σιδηροπούλου : Ευτυχία Παπαναγιώτου 
Βέσκα : Χριστίνα Παγκάκη
Ρόη Σιδηροπούλου : Πηνελόπη Πιρπιρή 
Παναγιώτης Σιδηρόπουλος : Νίκος Τερζής 
Για το Δ.Σ. 
Η Γραμματέας 
Ευτυχία Παπαναγιώτου

[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.