HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Ο εορτασμός της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος (ΦΩΤΟ)

Στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Ερυμάνθου, μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, παρόντος του Περιφερειάρχη   Απόστολου Κατσιφάρα, του...

Στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Ερυμάνθου, μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, παρόντος του Περιφερειάρχη  Απόστολου Κατσιφάρα, του Δημάρχου Ερυμάνθου Θάνου Καρπή, της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασίας Τογιοπούλου  κ.ά παραγόντων πραγματοποιήθηκε σήμερα 5/6/16 ο εορτασμός της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας, όπως συνηθίζει από 25 ετίας. Στην εκδήλωση συμμετείχε και έδωσε ιδιαίτερο τόνο σ’ αυτή   ο Βυζαντινός  Χορός  της ''ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΟΔΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ'', με  χοράρχη τον διακεκριμένο καθηγητή της Βυζαντινής μουσικής Γιάννη Κόττορο,  που ύμνησε επάξια τη φύση  με επίκαιρα Αναστάσιμα και στιχηρά της ακολουθίας του περιβάλλοντος, καθώς και πολύ όμορφα τραγούδια, όπως:  ''Τα λουλούδια μαρτυρούν", ''Αγρίμια κι αγριμάκια μου'', ''Νεραντζούλα φουντωμένη'',΄'Η Λαφίνα'' κ.ά.!!!  Την επιμέλεια και συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο πολύ δραστήριος Ιατρός Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος τ. Δ/ντής  του Κέντρού Υγείας Χαλανδρίτσας, εκπροσωπώντας και  το   Σύλλογο Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος της περιοχής  του Κέντρου!   


Γεώργιος Γκλαβάς


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.