HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τουρνουά Υδατοσφαίρισης "Σπύρος Μαρίνης"

Το διήμερο 24-25 Ιουνίου (Παρασκευή και Σάββατο) θα διεξαχθεί το 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης «Σπύρος Μαρίνης» προς τιμήν του συμπατριώτης...

Το διήμερο 24-25 Ιουνίου (Παρασκευή και Σάββατο) θα διεξαχθεί το 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης «Σπύρος Μαρίνης» προς τιμήν του συμπατριώτης μας Σπύρου Μαρίνη που έφυγε από την ζωή στις 22 Αυγούστου 2014. Το τουρνουά διοργανώνει ο Νηρέας Πατρών στο κολυμβητήριο της Πάτρας, «Αντ. Πεπανός», με τη συμμετοχή πέντε συνολικά ομάδων (ΝΕ Πατρών, ΝΟ Πατρών, Νηρέας Πατρών, Άργης Καλαμάτας και ΟΠΑΘΑ Πατρών). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής θα τιμηθούν για τη συνεισφορά τους στη διοργανώτρια ομάδα οι Λάμπρος Αντίοχος, Ανδρέας Κομινάτος και Σάκης Κολλιόπουλος για την πολυετή τους προσφορά στην υδατοσφαίριση του Νηρέα.
Ο Σπύρος Μαρίνης
Ο Σπύρος Μαρίνης υπηρέτησε ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και επί πολλά χρόνια ως Διευθυντής στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Αχαΐας, για το οποίο έδωσε «μάχες», τόσο για τη στελέχωσή του με επαρκές εκπαιδευτικό προσωπικό, όσο και για την επίλυση του στεγαστικού του προβλήματος. Ανέδειξε τη σπουδαιότητα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης για άτομα με αναπηρία, υπήρξε άνθρωπος δραστήριος, με συμμετοχή σε δεκάδες επιστημονικές ημερίδες και εκδηλώσεις. Οι συνάδελφοι του Σπύρου Μαρίνη, μιλούν για έναν άξιο εκπαιδευτικό που τίμησε τον χώρο της εκπαίδευσης, τον οποίο και υπηρέτησε με ήθος, σθένος και δυναμισμό. Όπως επισημαίνουν, ο εκλιπών άφησε την σφραγίδα του, αλλά και μία σπουδαία παρακαταθήκη ως Διευθυντής στο Ειδικό Σχολείο Πατρών, αγωνιζόμενος για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων του συγκεκριμένου σχολείου.
Ο Σπύρος Μαρίνης έγινε γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από την κοινωνική δραστηριότητα που ανέπτυξε όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα δραστήριος και είχε ενεργό ρόλο και παρουσία, τόσο στα αθλητικά, όσο και στα πολιτιστικά δρώμενα όχι μόνο της Πάτρας, αλλά και της αγαπημένης, ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κλειτορίας Καλαβρύτων. Επί σειρά ετών, διετέλεσε Πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου της συνοικίας Μακρυγιάννη και προσπαθούσε για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, ενώ ήταν εκ των εμπνευστών των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μακρυγιάννεια» που «τόνωσαν» την περιοχή. Ήταν μέλος του Συλλόγου Κλειτορολευκασίων Πάτρας, όπως επίσης, και του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου και είχε ασχοληθεί και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μάλιστα, το 2010 ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του νυν Δημάρχου Καλαβρύτων, Γιώργου Λαζουρά στη Δ.Ε. Κλειτορίας.
Άνθρωπος της προσφοράς, ακόμη και με τον θάνατο του, προσέφερε ελπίδα, καθώς η σύζυγος του Δώρα Κουτρουμάνη και τα παιδιά του, Θανάσης και Παναγιώτα, ακολουθώντας το παράδειγμα του Σπύρου, αποφάσισαν να δωρίσουν ζωτικά όργανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.