Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Αίγιο και στα "Οινοξένεια 2016" ο Αλεξάντερ Πέιν

Φέτος τον Αύγουστο, ο βραβευμένος με δυο Όσκαρ σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν επιστρέφει μαζί με τη σύζυγό του, την αιγιώτισσα φιλόλογο Μαρία...

Φέτος τον Αύγουστο, ο βραβευμένος με δυο Όσκαρ σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν επιστρέφει μαζί με τη σύζυγό του, την αιγιώτισσα φιλόλογο Μαρία Κόντου, στην πατρίδα τους το Αίγιο, σε ένα διάλειμμα από την προετοιμασία της νέας του ταινίας. Μάλιστα, ο Δήμος Αιγιαλείας θα τον ανακηρύξει επίτιμο δημότη σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Υπαίθριο Θέατρο "Γιώργος Παππάς", στο πλαίσιο της διοργάνωσης "Οινοξένεια 2016".
Όπως μεταδίδει το filodimos.gr, στην εκδήλωση θα προσκληθούν και θα παρευρεθούν σπουδαίες προσωπικότητες του πολιτισμού, του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, ενώ ειδική αναφορά θα γίνει στην ταινία του "Πλαγίως" (Sideways) που αποτελεί ταξίδι μύησης στην Καλιφόρνια του κρασιού και στα μυστικά της γευσιγνωσίας του κρασιού.
Ο ίδιος εμφανίζεται ενθουσιασμένος ενόψει του νέου του ταξιδιού στο Αίγιο και μάλιστα όταν ενημερώθηκε για την πρόθεση του Δήμου να του αποδώσει την κορυφαία τιμή της πόλης, αναφώνησε "Επιτέλους! Θα γίνω και επίσημα δημότης Αιγιαλείας!".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.