HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ στις 13 και 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να πραγματοποιήσει διήμερες εκδηλώσεις για το ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ στις 13 και 14...

Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να πραγματοποιήσει διήμερες εκδηλώσεις για το ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ στις 13 και 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ( Σάββατο και Κυριακή ), στην κεντρική πλατεία του χωριού μας,μπροστά στο κοινοτικό κτίριο.
Για πρώτη φορά οι εκδηλώσεις θα είναι διήμερες!
Η πρώτη μέρα, 13η Αυγούστου θα είναι αφιερωμένη σε όλους τους ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΕΣ που θα είναι στο χωριό για να φάνε, να πιουν και να γλεντήσουν ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΙΚΑ! Οι μεγάλοι να ξανασμίξουν και να θυμηθούν τα παλιά και οι νέοι να νιώσουν την χαρά,την ομορφιά και την παράδοση του χωριού!
Η δεύτερη μέρα, 14η Αυγούστου θα είναι αφιερωμένη στους μικρούς ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΕΣ και μικρές ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΙΣΕΣ! Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν face painting-μπαλονοκατασκευές-μουσικοκινητικά παιχνίδια-διαγωνισμούς-σκυταλοδρομίες-μαγικά. Θα ακολουθήσει παράσταση Καραγκιόζη.
Θα συνεχίσουμε με μουσική για ΜΙΚΡΟΥΣ και ΜΕΓΑΛΟΥΣ!
Το συναπάντημα γίνεται με την συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων των ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ και των φορέων του χωριού μας ( Κοινότητα,ΕΝΩΣΗ ΜΥΛΩΝ-ΥΔΡΟΤΡΙΒΩΝ).
Με την άριστη συνεργασία όλων των φορέων του χωριού μας ( Σύλλογος, Κοινότητα,ΕΝΩΣΗ ΜΥΛΩΝ-ΥΔΡΟΤΡΙΒΩΝ, μόνιμοι κάτοικοι ) θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον ένα και μοναδικό στόχο που όλοι έχουμε: την ΕΝΟΤΗΤΑ και την πρόοδο του χωριού μας!
Για το Δ.Σ,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γ. ΑΡΜΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.