Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Από την 1η Ιουνίου τελικά η περικοπή του ΕΚΑΣ

Από 1η Ιουνίου τελικά θα ισχύει η περικοπή του ΕΚΑΣ και όχι την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. Με τροπολογία που κατατέθηκε πριν από...

Από 1η Ιουνίου τελικά θα ισχύει η περικοπή του ΕΚΑΣ και όχι την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. Με τροπολογία που κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή, τονίζεται ότι η εφαρμογή των νέων κριτηρίων χορήγησης του επιδόματος, τίθεται σε ισχύ την 1.06.2016. Η εξοικονόμηση της δαπάνης τη διετία 2016 – 2017 θα είναι της τάξης των 570 εκατ ευρώ γεγονός που σημαίνει ότι είναι πιθανό να προκύψουν περισσότεροι δικαιούχοι που θα χάσουν το επίδομα νωρίτερα από ότι υπολόγιζαν. Για το λόγο αυτό άλλωστε στην τροπολογία τονίζεται ότι σε ετήσια βάση θα εκδίδεται ΚΥΑ από τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας, στην οποία μπορεί να αναπροσαρμόζονται τα εισοδηματικά κριτήρια χορήγησης του επιδόματος. Έτσι και αλλιώς, την 1.1.2020 η συγκεκριμένη παροχή καταργείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.