HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ομιλία του Δημάρχου Καλαβρύτων στο Μαρτυρικό Λέχοβο της Φλώρινας (video)

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, συμμετείχε στο εξαιρετικά ενδιαφέρον συνέδριο Φόρουμ Μνήμης και Παιδείας, που διοργάνωσε στο Μαρ...

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, συμμετείχε στο εξαιρετικά ενδιαφέρον συνέδριο Φόρουμ Μνήμης και Παιδείας, που διοργάνωσε στο Μαρτυρικό Λέχοβο της Φλώρινας, ο ιστορικός Ενωτικός Σύλλογος Λεχόβου «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ», ο Δήμος Αμυνταίου και άλλοι φορείς της περιοχής.
Στην ομιλία του, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, αναφέρθηκε στους στόχους και τους σκοπούς των μαρτυρικών πόλεων και χωριών της Ελλάδος – του Δικτύου, των οποίων, είναι, Πρόεδρος του Διοικητικού του Συμβουλίου – που είναι η διατήρηση ζωντανής της ιστορικής μνήμης των ολοκαυτωμάτων και των μαρτυρικών τόπων, η ανάδειξη και η προβολή τους, η διατήρηση των μαρτυρικών τόπων, οι πολιτιστικές και μορφωτικές ανταλλαγές και η δυναμική διεκδίκηση των οφειλόμενων γερμανικών αποζημιώσεων και επανορθώσεων, από τις οποίες δεν παραιτούμεθα και τις απαιτούμε χωρίς συμβιβασμούς ή συμψηφισμούς.
Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Δημάρχου: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.