HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΙΛΙΑ: Η ομιλία του καθηγουμένου της Ι.Μ.Αγ.Λαύρας Ευσεβίου στην Ι.Μ. Αγ.Αθανασίου (video)

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη και παρά τον βροχερό καιρό, εορτάσθηκε η ημέρα ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Αθανάσιου στην...

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη και παρά τον βροχερό καιρό, εορτάσθηκε η ημέρα ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Αθανάσιου στην ιστορική Ιερά μόνη του Αγίου Αθανασίου Φιλίων. Η πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε προεξάρχοντος του καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Ευσέβιου. (διαβάστε περισσότερα για την σημερινή εορτή εδώ)
Με την ευκαιρία της εορτής έγινε και επίσημα η  εγκαταβίωση στην Ιερά Μονή του νέου Ηγουμένου της Μονής, πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτης, π Αλυπίου Κατσαμπάκη. Ο Αλύπιος Κατσαμπάκης -όπως είχε γραψει από καιρό το kalavrytanews.com (διαβάστε εδώ) - είναι πλέον ο Ηγούμενος της Μονής που για αρκετά χρόνια ήταν χωρίς μοναχούς. Ο π. Αλύπιος έχει διακονήσει πολλά χρόνια στο  Άγιο όρος  δίπλα στον όσιο Παΐσιο και τελευταία πέντε χρόνια διακονούσε στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Ακράτας και όλοι μιλούν για έναν εξαιρετικό λειτουργό και πνευματικό. 
Δείτε την ομιλία του του καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Ευσέβιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.