HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον Δήμαρχο, Προέδρος και Γραμματέας της Α.Ε.Καλαβρύτων

Εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο ο πρόεδρος Τάκης Βαρβιτσιώτης και ο γενικός γραμματέας Λεωνίδας Βασιλόπουλος συναντήθηκαν με το ...

Εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο ο πρόεδρος Τάκης Βαρβιτσιώτης και ο γενικός γραμματέας Λεωνίδας Βασιλόπουλος συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καλαβρύτων κο Γεώργιο Λαζουρά για ενημέρωση και συζήτηση θεμάτων σχετικά με την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων.
Ο Δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις δράσεις της Ομάδας και τον προγραμματισμό για τη επόμενη περίοδο.
Ειδικότερα ενημερώθηκε για την παραμονή της ομάδας ποδοσφαίρου στην Β΄ κατηγορία καθώς και για την λειτουργία των τμημάτων Μπάσκετ, Ακαδημίας ποδοσφαίρου με την συμμετοχή 70 παιδιών ηλικίας 6 – 14 ετών και Ρυθμικής Γυμναστικής με 55 κοριτσάκια 5 – 15 ετών.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου, τόσο για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων που ήδη λειτουργούν όσο και για τη δημιουργία τμημάτων στίβου, βόλεϊ γυναικών και ακαδημίας μπάσκετ και τονίστηκε η καθοριστική συμβολή του Δήμου με την οικονομική στήριξη της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων.
Μετά την ενημέρωση ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ανάγκη συνέχισης και διεύρυνσης των δράσεων της Α.Ε. Καλαβρύτων και δήλωσε ότι ο Δήμος Καλαβρύτων και προσωπικά ο ίδιος, θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια .


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.