Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον Δήμο Καλαβρύτων στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τα ζητήματα της περιοχής (φωτο)

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκε από τον Γραμματέα της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ Στέφανο Ξεκαλάκη, τον Γραμματέα Ανάπτυξης Οικονομία...

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκε από τον Γραμματέα της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ Στέφανο Ξεκαλάκη, τον Γραμματέα Ανάπτυξης Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας και Οικονομολόγο Ηρακλή Ρούπα και το μέλος του Τομέα Ανάπτυξης, Χρήστο Γραμμένο. 
Στη συνάντηση που είχαν με τον Δήμαρχο Καλαβρυτων κ. Λαζουράς και τον κ. Μαγκαφά, μεταξύ άλλων συζήτησαν τα θέματα του Δήμου, την αναπτυξιακή του προοπτική και τον μελλοντικό σχεδιασμό υλοποίησης σημαντικού αριθμού έργων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια, διοργανώθηκε περιοδεία στην περιφέρεια, από τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ. 
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκαν και τον Συνεταιρισμό Καλαβρύτων όπου είχαν μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων με την διοίκηση της Ένωσης κ. Θανάση Παπαδόπουλο και Μάνο Κασσαλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.