Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο Αν Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κος Τσιρώνης Ιωάννης.

Τα  Νέα του Ορειβατικού Καλαβρύτων Καλάβρυτα 06 Μαΐου  2016 Έχουμε την χαρά να σας ενημερώσουμε ότι, στο φετινό 36ο Πανελλήνιο Πέρ...

Τα  Νέα
του Ορειβατικού Καλαβρύτων
Καλάβρυτα 06 Μαΐου  2016
Έχουμε την χαρά να σας ενημερώσουμε ότι, στο φετινό 36ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο ανελλιπώς από το 1980 με μοναδικό διοργανωτή τον Σύλλογό μας, θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις το Σάββατο 07 Μαΐου και την Κυριακή 08 Μαΐου 2016, προσκεκλημένος του Συλλόγου μας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κος Τσιρώνης Ιωάννης.
Είναι μεγάλη τιμή για τον Ιστορικό – Αθλητικό – Περιβαλλοντικό  μας Σύλλογο (έτος ιδρύσεως 1931) η παρουσία του «καθ’ ύλην» αρμόδιου εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβέρνησης, στην κορυφαία για εμάς και το Πανελλήνιο ετήσια εκδήλωσή μας.
Είναι η πρώτη φορά που παρίσταται στις εκδηλώσεις μας εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και μάλιστα ο ίδιος ο Αναπληρωτής Υπουργός.
                           Για  το  Διοικητικό  Συμβούλιο
         Ο Πρόεδρος                                        Ο  Γεν.Γραμματέας
Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης                          Χαράλαμπος Τζουμάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.