Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων Τεχνικών Έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος ανακοινώνει την πρόσληψη, από 18-5-2016, τριάντα έξι (36) ατόμων (Εργατών, Οδηγ...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος ανακοινώνει την πρόσληψη, από 18-5-2016, τριάντα έξι (36) ατόμων (Εργατών, Οδηγών, Χειριστών Μηχανημάτων Έργων) για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με δίμηνες συμβάσεις.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Δ/νση Διοίκησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Τμήμα Προσωπικού, Πανεπιστημίου 254 (Κτήριο Β΄) Τ.Κ. 26110 Πάτρα, τηλ. 2613-613 437, 2613-613149 - 423) εντός τριών (03) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας δηλ. έως και την 13/05/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00, ενώ οι αιτούντες θέσεων στα εργοτάξια των νομών Αιτ/νίας & Ηλείας μπορούν να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση και στις αντίστοιχες Δ/νσεις Διοικ/κού – Οικονομικού Π.Ε. Αιτ/νίας (Διοικητήριο Μεσολογγίου) και Π.Ε. Ηλείας (Διοικητήριο Πύργου), επισυνάπτοντας άπαντες στην αίτηση τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Επισυνάπτεται η σχετική προκήρυξη με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και το έντυπο αίτησης.
anakoinosi_ADA_3.pdf
SOX_ENTYPO_AITHSHS_15_el_GR__1__1.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.