Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Μαντώ συναντά την Ορχήστρα "Πατρεύς" και τα παιδιά των Καλαβρύτων

Η νέα Συμφωνική Ορχήστρα Πνευστών «Πατρεύς» είναι έτοιμη για να μας προσφέρει μελωδίες και ήχους. Είναι μια ομάδα νέων μουσικών, με...

Η νέα Συμφωνική Ορχήστρα Πνευστών «Πατρεύς» είναι έτοιμη για να μας προσφέρει μελωδίες και ήχους. Είναι μια ομάδα νέων μουσικών, με πολύ ταλέντο, μουσική παιδεία, γνώσεις, ποιότητα και κυρίως πολύ αγάπη για τη μουσική. Είναι μια ομάδα που δείχνει σε όλους μας ότι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, αυτή που πιστεύει, δραστηριοποιείται, παράγει και ανοίγει δρόμους. Η Αχαΐα έχει αναδείξει πολλούς μουσικούς και πολλές συμφωνικές ορχήστρες, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που ενώνονται 40 μουσικοί οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών τους και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και γνώσεις ώστε να πλαισιώσουν ένα τέτοιο σύνολο που ανταποκρίνεται σε επαγγελματικά πρότυπα, παίζοντας όλα τα είδη πνευστών και παρουσιάζουν μια παραγωγή η οποία θα σας κατακτήσει! 
Έπειτα από την διαδικασία των ακροάσεων, την οποία έλεγχαν διακεκριμένοι μουσικοί της Κ.Ο.Α. (Κρατικής από Ορχήστρας Αθηνών), Σπύρος Μουρίκης, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, Παναγιώτης Μπαλαμός και Σπύρος Λάμπουρας), έγινε η  πλαισίωση της Ορχήστρας 
Τα όνειρα της Ορχήστρας βρήκαν στέγη στην «Φιλαρμονική Εταιρία – Ωδείο Πατρών» η οποία παραχώρησε στην Ορχήστρα εκτός από την αίθουσα και εξοπλισμό, όπως όργανα μουσικής και αναλόγια. Έπειτα από προετοιμασία μερικών μηνών, η Συμφωνική Ορχήστρα Πνευστών «Πατρεύς» θα παρουσιάσει την εργασία της στους  φιλότεχνους Πατρινούς.
Φυσικά από αυτήν την ομάδα δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα παιδιά των Καλαβρύτων (Ροϊδούλιας Ηλίας, Στεφανοπούλου Φωτεινή Μουσικός Σπανόπουλος Τιμολέων, Κανακάρης Γιάννης και Αργάνης Χαρίλαος) που μεγάλωσαν με μουσική παιδεία μέσα από την κοιτίδα πολιτισμού που λέγεται "Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων".
Η πρώτη προσπάθεια της ορχήστρας αυτής, γίνεται την Κυριακή 29 Μαΐου στο συνεδριακό του πανεπιστημίου Πατρών με την συμμετοχή της γνωστής και καταξιωμένης τραγουδίστριας Μαντώ. Η Μαντώ, θα εμφανιστεί επί σκηνής, με πιάνο και συνοδεία την Συμφωνική Ορχήστρα Πνευστών, Πατρεύς, ερμηνεύοντας τραγούδια αγαπημένα!
Ραντεβού την Κυριακή 29 Μαΐου στις 8μμ στο συνεδριακό του πανεπιστημίου Πατρών
Τιμή εισιτηρίου μόνο 10 ευρώ. 
Δείτε το βίντεο: Πρόβα στο κομμάτι «SKAYFALL» 


Τα μέλη της Ορχήστρας:
Μαέστροι:
Ζαφειρόπουλος Παναγιώτης μόνιμος μουσικός στην κρατική ορχήστρα Αθηνών
Ευρυσθένης Χατζηγιάννης 
Φλάουτα
Βαρδάκης Ιωάννης, Κοσμά Αλεξάνδρα, Κοΐνη Ευγενία, Μαρία Μεσσάρη, Λακμέτα Χριστίνα
Όμποε
Τσαγκρώνης Παναγιώτης, Φαγκότο, Τράκα Φαίη 
Κλαρινέτα 
Κυραναστάσης Δημήτρης, Μαρίνης Σπύρος, Ηλία Σοφία, Σύρου Αγγελική, Σταυρόπουλος Σταύρος, Ροϊδούλιας Ηλίας
Σαξόφωνα 
Ασημακόπουλος Χρήστος, Στεφανοπούλου Φωτεινή, Ησαΐας Ιωάννης, Δημητρέλλος Χρήστος, Μουστερή Μαρία Ελένη, Σπανόπουλος Τιμολέων, Καλλιντέρης Φώτης
Τρομπέτες
Συλλαϊδής Αναστάσης, Μπεσκίνης Γιάννης, Μίχαλος Δημήτρης, 
Τρομπόνια
Κατσικάκης Μάριος, Ζωγόπουλος Κωνσταντίνος, Κανακάρης Γιάννης, Ευφώνια, Αργάνης Χαρίλαος, Κάνδυλα Αικατερίνη
Τούμπες
Καπετανάκης Θωμάς, Αλεξανδρόπουλος Αναστάσιος
Κρουστά 
Λαμπράκος Γεώργιος, Μπαράκος Γεώργιος, Πολίτης Αθανάσιος, Θωίδης Παναγιώτης, Μηλιδάκης Γιώργος
στηρίζουμε την κάθε τους προσπάθεια και είμαστε περήφανοι 
ΧΟΡΗΓΟΙ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.