HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παλαιά Εθνική στο Τμήμα Ροδοδάφνη- Ψαθόπυργος

Στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή υποδομής της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής στο Τμήμα Ροδοδάφνη- Ψαθόπυργος» στη Χ/Θ 105+815 του νό...

Στα πλαίσια του έργου «Κατασκευή υποδομής της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής στο Τμήμα Ροδοδάφνη- Ψαθόπυργος» στη Χ/Θ 105+815 του νότιου κλάδου της Π.Ε.Ο Κορίνθου- Πατρών και χ/θ 105+825 του βόρειου κλάδου (σήραγγα Παναγοπούλας) και ειδικότερα για τα έργα υποδομής που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή Μετώπου Εξόδου της Σήραγγας (Δυτικό) προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας .
Πρόκειται για την προσωρινή εκτροπή της Π.Ε.Ο Κορίνθου- Πατρών στη χ/θ 105+ 815 του νότιου κλάδου και χ/θ 105+825 του βόρειου κλάδου (σήραγγα Παναγοπούλας) σε προσωρινή παραλλαγή της (παράκαμψη)
Η κατασκευή της ανωτέρω παράκαμψης έχει προηγηθεί σε απαλλοτριωμένο χώρο χωρίς ενόχληση της υφιστάμενης Π.Ε.Ο, σύμφωνα με σχετική τεχνική έκθεση κυκλοφοριακής ρύθμισης, η οποία έχει εγκριθεί από την αρμόδια υπηρεσία (Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος.) και την τοποθέτηση της εγκεκριμένης σήμανσης από τον ανάδοχο του έργου ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη συντήρησή της.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται καθ’ όλο το 24ωρο για το χρονικό διάστημα από 12/05/2016 έως και 30/04/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.