HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΣΤΡΙΑ: Συνάντηση τοπικών φορέων και κατοίκων για τα προβλήματα του χωριού.

Με πρωτοβουλία του προέδρου της κοινότητας και του συλλόγου πραγματοποιήθηκε στα Καστριά την Τρίτη 3 Μαΐου τριμερής συνάντηση Κοινότη...

Με πρωτοβουλία του προέδρου της κοινότητας και του συλλόγου πραγματοποιήθηκε στα Καστριά την Τρίτη 3 Μαΐου τριμερής συνάντηση Κοινότητας - Πολιτιστικού Συλλόγου και Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, παρουσία του Ιερέα και κατοίκων, όπου σε ιδιαίτερα καλό κλήμα συνεργασίας διεξήχθη μια γόνιμη συζήτηση για χρόνια προβλήματα που απασχολούν το χωριό και την ενορία . Θετικό ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης και δεσμεύσεις όλες τις πλευρές για προώθηση και επίλυσή των προβλημάτων .



Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και οι δημοσιογράφοι του όπως πάντα συμμετέχουν σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση των Μ.Μ.Ε. Το ίδιο έπραξε και σήμερα από τις 6 το πρωί. Σε ολόκληρη την Αχαΐα απεργούν όλοι εκτός (για άλλη μια φορά) blog των Καλαβρύτων που δρουν ανεξέλεγκτα και λαθρόβια κάνοντας δημοσιεύσεις και προσβάλλοντας κάθε έννοια δεοντολογίας. Ως εκ τούτου σε λίγη ώρα θα είμαστε και μεις σε κανονική ροή. Ζητούμε συγνώμη από όλους του συναδέλφους υποσχόμενοι οτι δεν θα βάλουμε ειδήσεις της ευρύτερης περιοχής παρά μόνον ότι αφορά την επαρχία Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.