HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Εντυπωσιακές εικόνες από τους ανεμοπτεριστές που γέμισαν τον ουρανό (φωτο)

Το τριήμερο 6 έως 8 Μαΐου, η Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων και το Κέντρο Νεολαίας και Άθληση...

Το τριήμερο 6 έως 8 Μαΐου, η Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων και το Κέντρο Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρ διοργάνωσε πανελλήνιο αγώνα αποστάσεων ανεμοπτεριστών. Συμμετείχαν πιλότοι από Ταϊλάνδη, Αγγλία, Γερμανία, Κέρκυρα, Έδεσσα, Τρίκαλα, Λαμία, Αγρίνιο, Πάτρα, Αθήνα, Καλαμάτα, και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Ο καιρός δεν ήταν ευνοϊκός για να πετάξουν και τις τρεις ημέρες του αγώνα, αλλά έγινε μία εξαιρετική διοργάνωση και όλοι οι πιλότοι έμειναν ευχαριστημένοι και ξετρελαμένοι από το μέρος που είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδας για μεγάλες αποστάσεις, όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν στο kalavrytanews.com.
Οι πτήσεις που έκαναν οι πιλότοι που απογειώθηκαν απο τα Καλάβρυτα έφταναν έως την Βυτίνα! Όλα κύλησαν ομαλά και με απόλυτη ασφάλεια. Όλοι ανυπομονούν για τον επόμενο αγώνα και ευχαριστούν τον Δήμο Καλαβρύτων, το Kέντρο Nεολαίας και Άθλησης του Δήμου για την πολύτιμη βοήθειά τους και σε όσους συνέβαλαν για την επιτυχία των αγώνων. 
Εμείς τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και την προβολή που κάνουν στον τόπο μας.
Ιδιαίτερα το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS (που θα συνεχίσει όπως πάντα να είναι χορηγός επικοινωνίας), ευχαριστεί τους καλούς φίλους εδώ και χρόνια, Δημήτρη Κωνσταντάρα και Βαγγέλη Αρβανίτη.

Πατήστε για μεγέθυνση στις εντυπωσιακές φωτογραφίες
[pgallery]
[/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.