HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιμελητήριο Αχαΐας: Αίτημα για την παράταση της ημερομηνίας λήξης προγραμμάτων ΕΣΠΑ

Το Επιμελητήριο Αχαΐας απέστειλε σήμερα επιστολή στον υφυπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κ Αλέξανδρο Χαρίτση, με το αίτημα παρ...

Το Επιμελητήριο Αχαΐας απέστειλε σήμερα επιστολή στον υφυπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κ Αλέξανδρο Χαρίτση, με το αίτημα παράτασης της ημερομηνίας λήξης προγραμμάτων ΕΣΠΑ.
Η επιστολή έχει ως εξής: 
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Αναφερόμαστε στις από 8/4/2016 τροποποιήσεις των αρχικών οδηγιών  στα ακόλουθα προγράμματα
«Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»
«Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών».
Με την παρούσα,
Σας ενημερώνουμε πως δεχόμαστε αιτήματα από μέλη μας μικρομεσαίες επιχειρήσεις που ζητούν περισσότερο χρόνο για την προετοιμασία υποβολής της αίτησης τους στα προγράμματα αυτά.
Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε να εξετάσετε την έγκριση παράτασης της ημερομηνίας λήξης των προγραμμάτων αυτών, για ικανό χρονικό διάστημα.
Όπως έγινε και με τις αντίστοιχες παρατάσεις που για συναφείς (εκτιμούμε) λόγους δόθηκαν και στο Πρόγραμμα «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» (1η τροποποίηση 9/3/16 και λήξη 10/5/16) και στο πρόγραμμα «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» (1η τροποποίηση 21/3/2016 και λήξη 24/5/16).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.