Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Με επιτυχία η διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020,

Με επιτυχία και ικανοποιητική προσέλευση συμμετεχόντων διοργανώθηκαν χθες 5/5/2016 εκδηλώσεις διαβούλευσης για το νέο πρόγραμμα CLLD/LE...

Με επιτυχία και ικανοποιητική προσέλευση συμμετεχόντων διοργανώθηκαν χθες 5/5/2016 εκδηλώσεις διαβούλευσης για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020, που διοργάνωσε η ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε., στο Δήμο Καλαβρύτων, στα Καλάβρυτα (αίθουσα Δ.Σ. Καλαβρύτων), στην Κλειτορία (Δημοτικό Κατάστημα – Κεντρική Πλατεία) αλλά και στη Δάφνη (Κυλικείο – Κεντρική Πλατεία). 
Οι εκδηλώσεις οργανώθηκαν στο πλαίσιο των ενεργειών ενημέρωσης και διαβούλευσης για το σχεδιασμό του νέου Τοπικού Προγράμματος με στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος, την υποβολή προτάσεων-ιδεών καθώς και την καταρχήν καταγραφή επενδυτικού ενδιαφέροντος. 
Ενημερωτικά στο πλαίσιο του σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 για το Νομό Αχαΐας, η ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. συνεχίζει σειρά εκδηλώσεων διαβούλευσης με αντιπροσωπευτικούς τοπικούς φορείς και τοπικό πληθυσμό όπως φαίνεται στο πρόγραμμα που έχει ήδη αναρτηθεί: Εκδηλώσεις Ενημέρωσης – Διαβούλευσης της ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. για το Νέο Πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020.
 (Οι φωτογραφίες είναι από την εκδήλωση διαβούλευσης στα Καλάβρυτα)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.