HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αλλαγές στα Capital Controls

Μία σημαντική αλλαγή πρόκειται να γίνει σύντομα στις ελληνικές καταθέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες ενδεχόμενως μετά τις 24 Μαΐου, που είν...

Μία σημαντική αλλαγή πρόκειται να γίνει σύντομα στις ελληνικές καταθέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες ενδεχόμενως μετά τις 24 Μαΐου, που είναι η μέρα μεγάλων αποφάσεων για την Ευρωπαϊκή Ένωση και αφορά στα Capital Controls.
Συγκεκριμένα, τα 420 ευρώ εβδομαδιαία, αναμένεται να γίνει 210 ευρώ ημερησίως!
Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε διάστημα μιας εβδομάδας (πέντε εργάσιμες μέρες) ο αναλήπτης θα μπορεί να σηκώνει 1050 ευρώ!
Σημαντική άνοδος του μέγιστου ποσού ανάληψης, με μία σημαντική παρατήρηση όμως, που αποτελεί και όλη την ουσία των παραπάνω αρνητικών σχολίων:
Ο αναλήπτης δεν θα έχει το δικαίωμα να σηκώσει μαζικά κάποιο ποσό από τις καταθέσεις του. Δεν θα μπορεί για παράδειγμα να μην σηκώσει μία μέρα χρήματα και μία άλλη να σηκώσει τα χρήματα και των δύο ημερών, δηλαδή 420 ευρώ.
Φανταστείτε πόσο επίπονο θα είναι και πόσα προβλήματα θα προκαλέσει σε συνταξιούχους και αναπήρους -για παράδειγμα- το συγκεκριμένο μέτρο, αφού θα τους αναγκάσει να μετακινούνται καθημερινά ως την τράπεζα για να σηκώσουν χρήματα!
Απομένει να δούμε πότε και αν θα εφαρμοστεί αυτό το μέτρο στην πράξη και κυρίως, τις επιπτώσεις που θα έχει στην καθημερινότητα του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.