HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΓΡΑΜΠΕΛΑ: Ετοιμόρροπο αρδευτικό γεφύρι - Σε κινητοποίηση αντιδημαρχία και Δήμος

Έτοιμη να πέσει είναι η γέφυρα του αρδευτικού αυλακιού στη θέση "Κορομυλά" στα Αγράμπελα από την μεγάλη διάβρωση που έχει υπ...

Έτοιμη να πέσει είναι η γέφυρα του αρδευτικού αυλακιού στη θέση "Κορομυλά" στα Αγράμπελα από την μεγάλη διάβρωση που έχει υποστεί. Για το πρόβλημα ενημερώθηκε άμεσα από τον εξωραϊστικό σύλλογο Αγραμπέλων και τον Πρόεδρό του Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, τόσο ο Αντιδήμαρχος Αροανίας κ. Παναγιώτη Λιακόπουλο, ο οποίος πήγε στην περιοχή, όσο και η Δημοτική αρχή με κατεπείγουσα επιστολή που της απέστειλε σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, o εξωραϊστικός σύλλογος Αγραμπέλων. Άμεσο ήταν  το ενδιαφέρων της δημοτικής αρχής, και ήδη έγιναν ενεργειες με κατεπείγουσες διαδικασίες.
Ο Πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Αγραμπέλων κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, μέσω του "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS" ευχαριστεί τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά και τον Αντιδήμαρχο κ. Λιακόπουλο για την άμεση ανταπόκριση τους. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: 
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΑΜΠΕΛΩΝ
«Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» Αγράμπελα 04/05/2015
Προς  Κ. Γεώργιο Λαζουρά Δήμαρχο Καλαβρύτων
Κύριε Δήμαρχε,
Σας γνωρίζουμε ότι στο Δημοτικό διαμέρισμα Αγραμπέλων στην θέση κορομηλά υπάρχει γέφυρα αρδευτικού αυλακιού κάθετη του χειμάρρου Σπηλιώτη η οποία λόγω των έντονων πλημυρών των τελευταίων χρόνων έχει υποστεί σοβαρές ζημιές στις βάσεις στήριξης του τσιμεντένιου αυλακιού με σοβαρό τον κίνδυνο της κατάπτωσης του .
Ο τοίχος της μίας κολώνας έχει υποχωρήσει κατά τα ¾ της περιμέτρου της ,αρκετά λιγότερο της δεύτερης . Οι κολώνες είναι κατασκευασμένες με πέτρινο τοίχο με τσιμέντο ύψους τριών μέτρων περίπου. εκτιμούμε ότι μπορεί να επισκευασθεί άμεσα με ιδιαίτερο χαμηλό κόστος .
Παρακαλούμε να απαγορευθεί η διέλευση πεζών από το αυλάκι διότι δεν εκτιμάται ο σοβαρός κίνδυνος κατάρρευσης του αυλακιού από τους χρήστες .
Η μη άμεση παρέμβαση επισκευής των ζημιών θα έχει ως αποτέλεσμα την σύντομη κατάρρευση του αυλακιού με συνέπεια την διακοπή της άρδευσης και την δυσκολία επανακασκευής της λόγω του δύσβατου της περιοχής .
Παρακαλούμε και ελπίζουμε την άμεση παρέμβασή σας .
Ακολουθούν φωτογραφίες κατάστασης της γέφυρας .
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
Κοινοποίηση :
1) κ. Παναγιώτη Λιακόπουλο Αντιδήμαρχο Δημ .Ενότητας Αροανίας
2) κ. Παναγιώτη Παπακανέλο Πρόεδρο Δημ. Διαμερίσματος Αγραμπέλων



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.