Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Σαν γροθιά" Καρνεσιώτες -Καμενιανίτες -Δροβολοβίτες - Δεσινιώτες (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ο Αθλητισμός ενώνει. Ένας φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας και μάλιστα μεταξύ συμπατριωτών, συσφίγγει περισσότερο τους ήδη στενούς δεσμούς....

Ο Αθλητισμός ενώνει. Ένας φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας και μάλιστα μεταξύ συμπατριωτών, συσφίγγει περισσότερο τους ήδη στενούς δεσμούς.
Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών Καλαβρύτων, και ο Σύλλογος Άνω Κλειτορίας, (Καρνεσίου) Καλαβρύτων, διοργάνωσαν με πολύ μεγάλη επιτυχία Φιλικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα μεταξύ τους, την Κυριακή 29-5-2016. 
Για την ιστορία νίκησαν οι Καρνεσιώτες με 7-6 αλλά αυτό λίγη σημασία έχει, αφού αυτό που κυριάρχησε ήταν η συναδέλφωση, η ευγενής άμιλλα, το «ευ αγωνίζεσθαι», 
Τον αγώνα παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον πολλοί συμπατριώτες μας και από άλλα χωριά και ήταν ένα δείγμα στο τι θα ακολουθήσει σε λίγους μήνες με το Πρωτάθλημα χωριών που θα ξεκινήσει και ήδη έχουν δηλώσει ενδιαφέρον πάνω από δέκα χωριά, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.
Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο υπερ-δραστήριους συλλόγους με την πλούσια και πολυεπίπεδη δράση τους!  
Οι δύο Πρόεδροι, Σπήλιος Μπαλαφούτας και Κώστας Νικολόπουλος
Η ομάδα της Άνω Κλειτορίας
Η ομάδα του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.