Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση του Γ. Αγγελόπουλου με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας

Με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας Ahn Youngjip και τον Επίτιμο Πρόξενο στην Πάτρα Σπύρο Φιλιππάκη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρ...

Με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας Ahn Youngjip και τον Επίτιμο Πρόξενο στην Πάτρα Σπύρο Φιλιππάκη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η πολιτιστική ανάπτυξη και ο τουρισμός, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο Πρέσβης για θέματα που αφορούν στην παραγωγή και προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων.
Μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά στα προβλήματα που απασχολούν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στους τρόπους με τους οποίους προσπαθεί η Περιφερειακή Αρχή να τα αντιμετωπίσει για να έλθει και πάλι η ανάπτυξη στην περιοχή, ώστε να μειωθεί η ανεργία και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών της.
Τέλος, συμφωνήθηκε μεταξύ του κ. Αγγελόπουλου και του Πρέσβη, η στενότερη συνεργασία ώστε να συσφιχθούν περισσότερο οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Κορέας, αλλά και να υπάρξουν περαιτέρω πρωτοβουλίες μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Πρεσβείας της Κορέας, ιδίως στους τομείς του εμπορίου, του τουρισμού και του πολιτισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.