HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξαιρετική εκδήλωση στο Δ.Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Μια εξαιρετική εκδήλωση με θέμα «Μουσείο και Εκπαίδευση» πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, στον προαύλιο...

Μια εξαιρετική εκδήλωση με θέμα «Μουσείο και Εκπαίδευση» πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, στον προαύλιο χώρο του Μουσείου. Στην εκδήλωση αυτή που διοργανώθηκε στα πλαίσια του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας των Μουσείων, συμμετείχαν το Τμήμα Πολιτιστικών Προγραμμάτων της Α/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας και ο Σχολικός Σύμβουλος της 9ης Εκπ/κης Περιφέρειας του Νομού Αχαΐας.
Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία της καθηγήτριας Έλλης Λεμονίδου με θέμα "Τα επίμαχα και συγκρουσιακά σημεία από τα μαθήματα της ιστορίας", ακολούθησαν απαγγελίες ποιημάτων από τους μαθητές Χριστίνα Λιαρομάτη και Ρέιντι Μουτσάι και δρώμενα από τους μαθητές του Δημοτικού Καλαβρύτων και του 5ου Δημοτικού Αιγίου που προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης.  
Την εκδήλωση παρακολούθησαν μαθητές σχολείων, κάτοικοι των Καλαβρύτων, ο κ.Γεώργιος Δημόπουλος, πρόσωπο άμεσα συνδεδεμένο με το ολοκαύτωμα, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς, τα μέλη του Δ.Σ του Μουσείου, ο πρώην Δήμαρχος Καλαβρύτων και τ. βουλευτής Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας  Σωτήριος Τσενές, ο πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ  Νίκος Ραζής, ο Πρόεδρος της Ένωσης θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος Χαρίλαος Ερμείδης,  ο σχολικός σύμβουλος κ. Θ Βαλμάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ευθύμιος Φλογεράς και Ευτυχία Παπαναγιώτου και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.