HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ: Με μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη η εορτή του πολιούχου Αγίου Αθανασίου!

Με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη εορτάσαμε στους Καμενιάνους την εορτή ανακομιδής λειψάνων του πολιούχου μας Αγίου Αθανασίου σ ένα...

Με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη εορτάσαμε στους Καμενιάνους την εορτή ανακομιδής λειψάνων του πολιούχου μας Αγίου Αθανασίου σ ένα ονειρεμένο τοπίο, εκεί  που ο Δημιουργός του σύμπαντος τοποθέτησε το χωριό μας!! Η εορτή σύμφωνα με το τυπικό της εκκλησίας είχε μεταφερθεί την Τετάρτη 4-5-2016, αντί για την 2α Μαΐου λόγω του ότι συνέπιπτε με άλλες εορτές μεταπασχαλινές.
Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Αγίου Αθανασίου Καμενιάνων είχε φροντίσει για όλα.
Την ιερή ακολουθία τέλεσε με λαμπρότητα ο εφημέριός μας π. Νικόλαος Σωτηρόπουλος!!
Αξίζει να τονίσουμε ότι τα αναλόγια πλαισίωναν- πέραν ημών- και οι ιεροψάλτες απ το Δροβολοβό κ. κ. Αθανάσιος Πέτρου Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος της Τοπικής μας κοινότητας Σπύρος Λάμπος και ο καθηγητής Θεόδωρος Ρηγόπουλος, οι οποίοι και τις μέρες του Πάσχα έπραξαν το ίδιο.
Τους ευχαριστούμε όλους εκ καρδίας!!
Αρτοκλασία «υπέρ υγείας» προσέφερε για το Σύνδεσμο Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών και Δεσινιωτών και για όλους τους συμπατριώτες μας ο πρόεδρος του Συνδέσμου μας Κωνσταντίνος Νικολόπουλος-Καμενιανίτης.
Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια πολλά και ευλογημένα!

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ-ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.