Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρόγνωση Καιρού - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα

Για σήμερα, Τετάρτη 4 Μαΐου 2016, αναμένονται ασθενείς έως μέτριες σε ένταση βροχοπτώσεις σε όλη την Ελλάδα κυρίως μετά το μεσημέρι. Στη...

Για σήμερα, Τετάρτη 4 Μαΐου 2016, αναμένονται ασθενείς έως μέτριες σε ένταση βροχοπτώσεις σε όλη την Ελλάδα κυρίως μετά το μεσημέρι. Στην κεντρική και νότια χώρα και κυρίως στα ορεινά υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων. Ισχυροί άνεμοι, τοπικά έως θυελλώδεις, θα επικρατούν στα πελάγη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 22 στη δυτική, κεντρική και νότια, από 12 έως 20 στα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου και από 12 έως 25 στην Κρήτη.

Ισχυροί (5-6 μποφόρ) και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις (7 μποφόρ) βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στον Θερμαϊκό και την περιοχή των Σποράδων καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στο υπόλοιπο βόρειο Αιγαίο οι αρχικά μεταβλητοί άνεμοι θα δώσουν τη θέση τους από το απόγευμα σε βόρειους ισχυρούς που τοπικά θα φτάνουν και τα 7 μποφόρ. Σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις (8 μποφόρ) δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό Πέλαγος. Στην περιοχή των Κυκλάδων οι αρχικά δυτικοί άνεμοι έως 7 μποφόρ θα στραφούν σε βόρειους και θα εξασθενίσουν κατά 2 έως 3 μποφόρ από το απόγευμα. Νέα ενίσχυση αναμένεται στις δυτικές Κυκλάδες και τη νότια Εύβοια τις πρώτες βραδινές ώρες. Στις θαλάσσιες περιοχές Ρόδου, Κω και Σάμου οι αρχικά έως 7 μποφόρ δυτικοί άνεμοι θα εξασθενίσουν σταδιακά και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 4 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα κυμαίνονται από 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις και βροχοπτώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι οπότε υπάρχει και πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ αλλά προς το βράδυ θα στραφούν σε βορείους έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα φτάσει τους 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης δεν θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
ΗμερομηνίαΚαιρός ΠεριγραφήΘερμ °CΜέγιστος ΆνεμοςΥγρασία
Τετ, 4 Μαϊ
Συννεφιά το πρωί, βροχή και πιθανή καταιγίδα για το υπόλοιπο της ημέρας.Υψηλή: 9  oC
Χαμηλή: 5  oC
  με 14 km/h80% - 97%
Πεμ, 5 Μαϊ
Ασθενής βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυξημένη συννεφιά τη νύχτα.Υψηλή: 9  oC
Χαμηλή: 5  oC
  με 13 km/h75% - 97%
Παρ, 6 Μαϊ
Αίθριος καιρός το πρωί, βροχή και πιθανή καταιγίδα αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό για το υπόλοιπο της ημέρας.Υψηλή: 15  oC
Χαμηλή: 2  oC
  με 8 km/h52% - 91%
Σαβ, 7 Μαϊ
Λίγα σύννεφα νωρίς το πρωί,  πιθανή βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συννεφιά τη νύχτα.Υψηλή: 16  oC
Χαμηλή: 3  oC
  με 7 km/h47% - 89%
Κυρ, 8 Μαϊ
Αυξημένη συννεφιά.Υψηλή: 18  oC
Χαμηλή: 4  oC
  με 9 km/h45% - 89%
Δευ, 9 Μαϊ
Αυξημένη συννεφιά.Υψηλή: 20  oC
Χαμηλή: 6  oC
  με 10 km/h38% - 66%
Τρι, 10 Μαϊ
Αυξημένη συννεφιά.Υψηλή: 22  oC
Χαμηλή: 7  oC
  με 9 km/h35% - 80%

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.