Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε Αίγιο και παραλία Πλατάνου η Φιλαρμονική Αιγείρας

Για 11η συνεχή χρονιά η Young Band της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" θα δώσει το παρόν στις λιτανείες τ...

Για 11η συνεχή χρονιά η Young Band της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" θα δώσει το παρόν στις λιτανείες της Ιερής Εικόνας της πολιούχου Αγίου τόσο της Παραλίας Πλατάνου, όσο και του Αιγίου Ζωοδόχου Πηγής (Παναγίας Τρυπητής) σήμερα Πέμπτη 5 Μαϊου στις 20.30 και αύριο Παρασκευή 6 Μαϊου στις 10:30 αντίστοιχα !
Η Young Band θα αποδώσει μουσικά τα θρησκευτικά εμβατήρια: "Μισολόγγι", σε ενοργάνωση για μπάντα του Μεσολογγίτη Μαέστρου κ. Χρήστου Βλαχογιάννη, καθώς και τους "Αγιο Απολλόδωρο" και "Άγιο Μηνά" του Κερκυραίου Μαέστρου κ. Σπυρίδωνος Προσωπάρη, αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Εταιρίας Κέρκυρας ("Παλαιά").
Επιπλέον, θα αποδώσει μουσικά το εμβατήριο "MISS LIBERTY" του αμερικανού μουσικοσυνθέτη Karl L. King μετά το πέρας της λιτανείας!
Στο Αίγιο η νεανική Μπάντα της Αιγείρας θα εμφανιστεί με τις νέες θερινές στολές της, τις οποίες προμηθεύτηκε το Ν.Π.Δ.Δ. "Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία" του Δήμου Αιγιάλειας από τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας "ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ"!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.