• ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ Ν. ΡΑΖΗ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

  Reporter: Κυριαζής Νίκος
  Published: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016
  A- A+
  Μετά από τις Βραβεύσεις στο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής, μία ακόμη μεγάλη επιστημονική διάκριση ήλθε για τον ιατρό Γενικής Ιατρικής Δρ Ν. Χ. Ραζή και κατ΄ επέκταση και για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων. Πράγματι, σχετική Εργασία (μετά από βαθμολόγηση αρμόδιας Επιτροπής), απέσπασε (ανάμεσα σε 25 άλλες Μελέτες) το Α΄ Βραβείο Ελευθέρων Ανακοινώσεων στο 19ο Συνέδριο Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κερκύρας (ΙΧΕΚ). Το Διεθνές αυτό Συνέδριο, παρακολούθησαν πάνω από 100 εγγεγραμένοι Σύνεδροι από Ελλάδα-Αγγλία-Ιταλία-Αλβανία. 
  Η ΙΧΕΚ είναι η αρχαιότερη Ιατρική Εταιρεία στον Ελληνικό χώρο και για το λόγο αυτό φέρει ιδιαίτερη αίγλη. Το ως άνω Βραβείο παρέλαβε από την Πρόεδρο της ΙΧΕΚ Παιδίατρο-Ιστορικό Δρ Μαρία Μάνδυλα-Κουσουνή ο κ. Ραζής, ο οποίος (φανερά συγκινημένος από αυτήν την πολύ μεγάλη τιμή) -αφού ευχαρίστησε του Διοργανωτές για την σημαντική αυτή διάκριση, αφιέρωσε το Βραβείο στην οικογένειά του-στους πολίτες της Μαρτυρικής Καλαβρυτινής γης-στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων και στους συνεργάτες του.
  Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ν. Ραζής συμπεριλήφθηκε στην Τιμητική Επιστημονική 
  Επιτροπή του 19ου Συνεδρίου της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας, ενώ ανέπτυξε και 30λεπτη σχετική Εισήγηση που αφορούσε την Γενική/Οικογενειακή Ιατρική.

 • No Comment to " ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ Ν. ΡΑΖΗ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "