Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ (ΦΩΤΟ)

Με ιδιαίτερη κατανυκτικότητα πραγματοποιήθηκε η απόδοση της εορτής της Παναγίας μας της Τρυπητής, της Ζωοδόχου Πηγής, το εσπέρας της Κ...

Με ιδιαίτερη κατανυκτικότητα πραγματοποιήθηκε η απόδοση της εορτής της Παναγίας μας της Τρυπητής, της Ζωοδόχου Πηγής, το εσπέρας της Κυριακής 8ης Μαΐου 2016, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Αμβροσίου, πλαισιουμένου από πολλούς Ιερείς.
Πιστοί απ’ όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν το Ιερό Προσκύνημα και εναπέθεσαν στην ιερή και θαυματουργή της εικόνα τις προσευχές, τις ελπίδες, τα προβλήματα και τα οράματά τους για το μέλλον.
Στα πρόσωπά τους ήταν ορατή η βαθύτατη ευλάβεια και η θερμή εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο της αιώνιας Μάνας μας, που πάντοτε αγκαλιάζει τον καθένα παρέχοντας παρηγοριά, σιγουριά και ελπίδα.
Κατά την διάρκεια της αποδόσεως της εορτής, εψάλησαν οι ειδικοί Χαιρετισμοί προς την Παναγία Τρυπητή και μετά από μικρή εντός του Ιερού Ναού λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας από τους Ιερείς, επανατοποθετήθηκε στο θρόνο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.