Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχές στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων από την Ομοσπονδία γονέων Ν.Αχαΐας.

Ευχές στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων από την Ομοσπονδία γονέων Ν.Αχαΐας. "Ενόψει των πανελληνίων εξετάσεων που ξεκινούν...

Ευχές στους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων από την Ομοσπονδία γονέων Ν.Αχαΐας.
"Ενόψει των πανελληνίων εξετάσεων που ξεκινούν τη Δευτέρα,η πρόεδρος της Ομοσπονδίας γονέων, Δήμητρα Παναγιωτοπούλου-Πανίτσα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εύχονται σε όλους τους υποψήφιους μαθητές καλή επιτυχία  και καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που μοιράζονται τα άγχη και τις αγωνίες σας.
Ευχόμεθα το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους σας. Η κατάκτηση της γνώσης αποτελεί θεμελιώδες αξίωμα της κοινωνίας μας. Η κατάρτιση και η ειδίκευση επίσης αποτελούν ένα ισχυρό όπλο ζωής και επαγγελματικής και προσωπικής καταξίωσης.
Αγαπημένα μας παιδιά να είστε ήρεμα και δυνατά στη πρώτη σας δοκιμασία.
Συνεχίστε να διεκδικείτε τα ονειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι προσδοκίες και οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα επίπεδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.