Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γεύση Καλαβρύτων από τον γνωστό σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου

Στα Καλάβρυτα βρίσκεται ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και συνπαρουσιαστής της εκπομπής "Chef στον αέρα" που μεταδίδεται ...

Στα Καλάβρυτα βρίσκεται ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και συνπαρουσιαστής της εκπομπής "Chef στον αέρα" που μεταδίδεται καθημερινά στο ΣΚΑΪ στις 16:45. Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου κατέλυσε στο ξενοδοχείο " Αχίλλειον" και απόλαυσε τόσο την φιλοξενία όσο και τις ομορφιές των Καλαβρύτων και φυσικά την τοπική παραδοσιακή κουζίνα.  Πρόσχαρος και φιλικός, φωτογραφήθηκε με το προσωπικό του ξενοδοχείου. 
Ο Αλέξανδρο; Παπανδρέου, έχει δουλέψει σε μεγάλα ξενοδοχεία, όπως το "The connaught" Hotel Carlos Place Mayfair London και το "Plaza Athenee" Hotel 25 Avenue Montaigne 75008 Paris. Η επιστροφή του στην Ελλάδα σήμαινε σκληρή δουλειά σε εστιατόρια ως υπεύθυνος chef, στην τηλεόραση και τα έντυπα, αλλά και συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες του κλάδου. Από το 2004 έχει ιδρύσει την εταιρεία Sidayes by Alexandros Papandreou και το 2007 ξεκίνησε το Studio Sidayes όπου παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής . Έχει γράψει 14 βιβλία και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.