Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή για το θέμα της μεταφοράς μαθητών κατά τις Πανελλήνιες

Συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 και ώρα 1 μ.μ. , στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 και...

Συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 και ώρα 1 μ.μ., στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 και Αμερικής), η Οικονομική Επιτροπή για την ανάθεση δρομολογίων μεταφοράς μαθητών κατά τις ημέρες των Πανελληνίων.
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί διαπραγμάτευση για την ανάθεση των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών δημόσιων σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Αιγιαλείας, Δυτικής Αχαΐας, Καλαβρύτων και Ερυμάνθου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, με Δ.Χ. Επιβατικό (9/θέσιο ή Ταξί) και Μικρό Λεωφορείο κατά την διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων του τρέχοντος σχολικού έτους 2015-2016 προϋπολογισμού 4.803,99 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α).
Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για τα δρομολόγια όσο και για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομισθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pde.gov.gr, καθώς και στην αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Αχαΐας.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς, όπως προσέλθουν στην παραπάνω συνεδρίαση προκειμένου να λάβουν μέρος στις παραπάνω διαδικασίες διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη αναδόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.